Din partner for renovering i Kristiansand

Holder du til i Kristiansand og ønsker å renovere boligen eller et annet bygg? FG Partner er din pålitelige samarbeidspartner for prosjektet. Vi spesialiserer oss på renoveringsarbeid som tar høyde for smarte og energibesparende løsninger. 

Når er det behov for renovering?  

Renovering betyr å fornye/forbedre. Er huset i dårlig tilstand, vil renovering være et godt alternativ for å forbedre både ytelsen og det estetiske på boligen. Selv om renovering kan være en tidkrevende og kostbar prosess, er det samtidig en investering for fremtiden. Et renovert bygg vil blant annet over tid være mer lønnsomt i form av energibesparelser og et mindre behov for vedlikehold. Ikke minst betyr renovering av bygg at du kan oppgradere til ønsket resultat. 

Vi utfører renovering og totalrenovering i hele Kristiansand og omegn

Hva er forskjellen på renovering og oppussing? 

Når vi snakker om renoveringsarbeid er dette gjerne en mer omfattende prosess enn oppussing. Hvorav oppussing i stor grad dreier seg om de synlige overflatene, tar renovering sikte på å oppgradere hele rommet, inkludert røropplegg, ventilasjon, elektriske anlegg og mer. I praksis bygger vi hele rommet/bygget opp på nytt. 

Hvorfor velge FG Partner til å utføre renoveringsarbeidet? 

I FG Partner møter du fagpersoner med en kjærlighet for tømrerfaget. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi ta på oss hele jobben med å renovere ditt bygg. Vi sørger for å holde deg oppdatert gjennom hele prosessen og gjør alltid vårt ytterste for å holde en god kommunikasjon mellom deg som oppdragsgiver og oss. 

Etter mange år i bransjen kan du være sikker på at vi er i stand til å komme med gode råd og tips til ditt prosjekt. Skulle du være i tvil om valg av materialer eller lignende står vi klare til å komme med forslag basert på vår ekspertise og kompetanse. Ikke minst stiller vi med konkurransedyktige priser.