Nybygg i Mandal

Skal du bygge et helt nytt bygg? Vi vet hvordan vi skal sette opp nybygg som tar hensyn til både dine ønsker og som tar sikte på et bærekraftig bruk. Bruker du FG Partner, er du sikret et solid resultat av høyeste kvalitet. I FG partner jobber det dyktige fagpersoner som er i stand til å ta på seg selv avanserte prosjekter. Vi digger en utfordring og hjelper deg gjerne å realisere byggeplanene! 

Etter mange år i bransjen er vi godt kjent med det tradisjonelle byggefaget. Samtidig jobber vi alltid for å holde oss oppdatert på nye, bærekraftige teknikker og metoder. 

Holder du til i Mandal eller Kristiansand og ønsker hjelp med nybygg? Ta kontakt med oss! 

Nybygg av topp standard 

I samarbeid med andre aktører sørger vi for å levere et fullstendig resultat, der du kan flytte rett inn etter vi har ferdigstilt prosjektet. 

Nybygg er også en flott måte å legge til rette for smarte løsninger, funksjoner og et mer bærekraftig bygg. I FG Partner kommer vi gjerne med forslag til hvordan ditt nybygg kan ha bedre energiutnyttelse. 

Vi har god kunnskap rundt valg av materialer, teknikker, farger og bistår gjerne med råd til smarte løsninger for utnyttelse av plassen, samt hvordan nybygget settes opp for eventuelle fremtidige byggeplaner. 

Sentral godkjenning 

FG Partner har sentral godkjenning. ​​Dette er en norsk ordning innen byggenæringen som er etablert for å sikre at virksomheter som utfører byggearbeider, har tilstrekkelig kompetanse og erfaring. Formålet med sentral godkjenning er å styrke kvaliteten og påliteligheten  i byggebransjen.

Sentral godkjenning administreres av Direktoratet for byggkvalitet (DiBK) i samarbeid med de lokale bygningsmyndighetene. Ordningen gjelder for ulike typer byggeprosjekter, inkludert oppføring av nybygg, rehabilitering, ombygging og riving.

For å oppnå sentral godkjenning må en virksomhet dokumentere at de har tilstrekkelig faglig kompetanse og erfaring innenfor de aktuelle byggearbeidene de ønsker å utføre. Dette innebærer blant annet å vise til relevant utdanning, erfaring fra lignende prosjekter og kvalitetssikringssystemer som sikrer at arbeidet blir utført i samsvar med gjeldende regelverk og standarder.

Vi setter opp nybygg i Mandal og Kristiansand!

Har du lyst til å sette opp nybygg i Mandal er vi teamet for jobben! Våre fagpersoner hjelper deg med å sette opp drømmehuset – om det så er funkis, tradisjonelt, Art Deco, futuristisk eller annet. 

Vi stiller med konkurransedyktige priser for alle som holder til i Mandal og Kristiansand-området.